Tårta – Stockholm

Tårta är synonymt med festliga tillfällen och befinner du dig i Stockholmsområdet kan du välja och vraka bland smarriga alternativ!

Vi har valt ut de leverantörer vi tycker levererar godast, festligast och estetiskt mest tilltalande tårtor. Stockholm har flera utmärkta tårtleverantörer som gör allt för att sätta guldkant på festen.

Beställa tårta – Stockholm. Våra tre favoriter!

The Cakery Sthlm

Hit ska du vända dig om du är ute efter unika och skräddarsydda bakverk med exklusiv touch. Vi kan intyga att tårtorna är något alldeles extra och bara din fantasi sätter gränser för designen. Här är det fokus på dina önskemål och du väljer smaker, färger, fyllningar samt utseende.

The Cakery Sthlm:

Bakar allt från grunden

Kan göra både platta motiv och 3D-figurer

Erbjuder också skräddarsydda cupcakes och macarons

Pris och leverans

Prisnivå:

Från ca 40 kr/person.

Leverans till dörren?

Ja, fri leverans inom tullarna. Utanför tullarna tillkommer en avgift.

Cupcake Sthlm

I Vasastan finns detta populära café och bageri som har strålande omdömen på jämförelsesajterna. Som namnet antyder är cupcakes en specialitet men tårtorna är minst lika spektakulära och välsmakande. Här kombineras mormors gamla recept med mer USA-influerade smaker vilket har varit ett vinnande koncept som gått hem hos huvudstadens tårt- och cupcake-fantaster.

Cupcake Sthlm erbjuder:

Veganska alternativ

Ett modernt och brett tårtutbud

Red Velvet-tårtor som är särskilt populära

Pris och leverans

Prisnivå:

Från 600 kr/tårtan (6–8 bitar).

Leverans till dörren:

Ja, det är möjligt.

Haga Tårtcompani och bageri

Detta bageri använder bara naturliga råvaror av högsta kvalitet från svenska bönder. Hit ska du gå om du är ute efter klassiska tårtor med en modern twist. Oscar och Anna på Haga Tårtcompani och bageri jobbar med en ”öppen produktion” vilket gör att nyfikna kunder kan se på när tårtorna tillverkas. När Lady Gaga var i Stockholm för några år sedan och var sugen på chokladtårta var det Haga Tårtcompani som fick uppdraget – och många kunder beställer en likadan ”Lady Gaga-tårta” än idag!

Haga Tårtcompani och bageri:

Lägger stor vikt på naturliga råvaror

Fokuserar på klassiska tårtsorter

Är ett prisbelönt bageri (bl.a. Årets bästa tårtupplevelse)

Pris och leverans

Prisnivå:

Från 30 kr/pers.

Leverans till dörren?

Kontakta respektive butik för villkor.